LG

Společnost LG uvádí na trh nejnovější předem plněnou pračku s ještě lepšími pracími výsledky. S novou technologií Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD™) s funkcí automatického učení, poskytuje tento model důkladnou, ale zároveň jemnou péči. AI DD™ určí vlastnosti a objem pro každou prací várku, což minimalizuje poškození jakékoli textilie.

Nové pračky s vylepšeným Direct Drive motorem nastavily laťku v péči o textilie velmi vysoko. Díky automatickému učení, které čerpá z obrovského množství dat shromážděných společností LG, umožňuje AI DD™ jemně vyladit prací programy, automaticky detekovat hmotnost prádla a přesně zhodnotit měkkost tkaniny. To zaručí mimořádné výsledky během každého praní. Navíc pračka snižuje možnost poškození textilu až o 18 procent.

Praktické a uživatelsky přívětivé funkce

Odolná a spolehlivá pračka se může pochlubit energetickým hodnocením až A+++- 50 % a 10letou zárukou na motor. Navíc spojení se SmartThinQ™, posouvá míru uživatelského pohodlí ještě o třídu výše. Aplikace totiž umožňuje uživatelům sledovat či vzdáleně ovládat pračku přímo ze svého smartphonu. Kromě toho lze nový model pračky s předním plněním snadno přeměnit na TWINWash™. Stačí pouze dospodu pračky umístit LG MiniWash, a rázem lze vyprat dvě várky prádla současně. Zjednodušit život si můžete i díky LG setu pračky a sušičky. Získáte tak ideální pár s dvojitou úsporou.

Zdraví