klíče

Občasný chaos je součástí každého rodinného života. Ne vždy jde vše podle plánu, nicméně řešení domácích „katastrof“ různých velikostí dokáže rodinu stmelit a zajímavě okořenit každodenní stereotyp. Úleva od opakujících se problémů však přijde vždycky vhod.

 

Ztracené klíče už nejsou žádný problém

„Když si vzpomenu na své dětství, nazval bych ho obdobím ztrát. Ztracené školní pantofle a krabičky od svačiny ale nikdy nebyly tak velký problém jako ztracené klíče od domu. Nutná výměna zámků a všech klíčů – asi to znáte i vy.

Dnes je vše jinak. Chtěl jsem těchto problému ušetřit sebe i své děti a rozhodl se místo klasických klíčů pro NFC Code Touch. Každý z rodiny má klíč elektronický. Jeho ztráta neznamená konec světa. Jednoduše je vymazán ze systému a nový stojí okolo stovky.

Už žádné výměny zámků!“

Richard F.

Chytrý bazén se postará o bezstarostné koupání

„Naše děti koupání milují. Pro mně a manžela je to zase příjemný relax po celém dni. Inteligentní ovládání bazénu nám ušetřilo mnoho času. Stará se o dopouštění vody, cirkulaci, filtrování i zpětný proplach. Bazén můžeme ovládat i prostřednictvím dotykového tlačítka Touch Surface na okraji bazénu. Ovládáme tak jednoduše osvětlení a protiproud. Navíc vypadá naprosto dokonale! Případně můžeme vše kontrolovat a ovládat pomocí aplikace.“

Martina L.

Vzdálená komunikace pomocí funkce Text to Speech

„Jednou z mých nejoblíbenějších vychytávek je funkce Text to Speech (převod textu na řeč). Děti tak jednoduše upozorním na hotový oběd. Stisknutí tlačítka se z reproduktorů v pokoji ozve: „Pojďte na oběd!“

Používáme ji také ke vzdálené komunikaci. Pokud mi žena například nezvedá telefon, jednoduše si v aplikaci zvolím nadefinovanou zprávu, která se ozve z reproduktorů. Běžně využívám napříkad „Za chvilku jsem doma,“ či „Drahoušku, zavolej mi prosím zpět,“ když se své drahé ženě nemohu dovolat – to zná každý!

To prostě musíte mít!“

Michael K.

Zdraví