výroba

Současná ekonomická situace není příznivá, ale investice do nového, nebo do vylepšení stávajícího zařízení se vždy vyplatí. Někdy vedou k celkovému zefektivnění výroby i třeba jen malé dílčí úpravy, zlepšení kontroly správného výrobního postupu nebo dokonalejší revize hotových výrobků. Často ale sériově vyráběná zařízení nenabízí optimální řešení. Proto je dobré se obrátit na odborníky, kteří umí vyrobit či vylepšit výrobní linky a stroje na míru přesně podle požadavků svých zákazníků.

Právě takové odborníky má mezi svými zaměstnanci zlínská firma KONEL s.r.o., která již téměř tři desítky let pomáhá vylepšit výrobu na mnoha průmyslových pracovištích, ale také v zařízeních sloužících vědeckým a výzkumným projektům. S výsledky práce konstruktérů i dalších pracovníků firmy se tak setkáte v mnoha významných společnostech, které působí v automobilovém, gumárenském, dřevozpracujícím, nebo potravinářském průmyslu. Fungují také v čistírnách odpadních vod, sušárnách a dalších provozech. Ne míru vyrobené jednoúčelové stroje například detekují správné fungování výrobních linek a kontrolují kvalitu hotových výrobků, řídí míchací zařízení, včetně dávkování směsi z hlediska hmotnosti a objemu nebo se jedná o navíjecí stroje s rychlostí a dalšími parametry návinu dle zadání zadavatele.

Zásadní pro každou výrobu jsou řídící systémy. Řízení výrobních strojů je čím dál složitější a vyžaduje přesnost a zkušenost. Není ale vždy nutné měnit celou výrobní linku. Firma KONEL s.r.o. se zabývá také na modernizací řízení starších výrobních linek a provozů a s tím úzce související diagnostikou průběhu výroby, kamerovou detekcí a regulací výrobního procesu. Modernizaci ale potřebují i další prvky výrobních linek i jednotlivých strojů. KONEL s.r.o. zajišťuje také generální opravy strojů, modernizace konvenčních obráběcích strojů, výměny opotřebovaných prvků a další opravy.

Zdraví