bazén

S blížícím se létem možná zvažujete, že oživíte zahradu svého domu nějakou vodní plochou i osvěžujícím zařízením. Možností je spousta.

Podle čeho vybírat?

Pokud preferujete přírodní vzhled a minimum plastů a zároveň přivítáte i okrasný efekt vodní plochy, pak i pro koupání může posloužit zahradní jezírko, které začíná být čím dál tím více oblíbenou alternativou klasického bazénu.
Klasický bazén pak sice tolik okrasy obvykle nenadělá, ale výhodou je více prostoru pro plavání, možnost volby velikosti, tvaru, materiálu. Bazén lze pořídit ve verzi zcela zapuštěné do země, stejně tak jako ve variantě bez nutných výkopových prací. Bazén navíc můžete i zastřešit a ušetřit si tak práci s údržbou, případně jej pak využívat i v chladnějších měsících, byť obvykle ne celoročně.

Pokud hledáte jen relaxaci, zvolte určitě vířivku. Vířivka je celoroční záležitost, kdy díky teplé vodě v ní můžete relaxovat i v prosinci. Nezabere příliš mnoho místa, velikosti jsou variabilní. Využitelná je i na balkoně či velké terase.

bazen nebo virivka 1

Máte vybráno?

Pakliže si ujasníte priority a víte, jaké osvěžení pořídit, nezbývá, než nalézt vhodného zhotovitele
i dodavatele se zajímavou nabídkou. Mnohdy je s pořízením vodního osvěžení spjato i projektování, případně výkopové práce, dodávka filtračních zařízení či zastřešení. Poptávka bývá otázkou chvilky, ale podle čeho vybírat, komu ji zaslat? Využijte firemniprofil.cz, databázi, kde naleznete firmy resp. dodavatele ve všech možných oborech podle reference i podle lokality. Mnohdy kromě klasické slovní recenze můžete nalézt i recenze fotografické a uděláte si tak jasnou představu o výsledcích práce dané firmy. Přehledné kontakty pak můžete rovnou jednoduše využít pro zaslání poptávky a za nedlouho třeba budete moci spokojeně přidat i své vlastní hodnocení.

Zdraví