krabičková dieta

S pojmem krabičková strava se v dnešní době jistě setkáváme čím dál tím více. Ačkoli je tato koncepce často spojována s hubnutím, nabízí nám také způsob, jak se dostat k zdravému stravování bez nutnosti strávit hodiny na farmářských trzích či ve vaření v kuchyni. Mnozí lidé, kteří potřebují omezit příjem sacharidů či tuků na doporučení lékaře, by jistě ocenili tuto možnost. Namísto rychlého občerstvení nebo tradičních českých pokrmů si tak mohou dopřát kvalitní jídlo vyrobené z čerstvých surovin a připravené šetrným způsobem. Klíčem je zvolit si správného poskytovatele krabičkových jídel.

 

Čerstvost, kvalita a skvělá chuť

Společnost DietFreshMenu klade důraz na to, aby jejich jídla byla nejen lahodná, ale také vytvořená z nejvyšší kvality surovin. Vlastní výroba zahrnuje čerstvé domácí těstoviny, bramborové i krupicové noky, špaldové i bramborové knedlíky, autentické vývary, drůbeží a vepřové šunky s vysokým masovým obsahem a mnohé další mléčné výrobky. Dodavatelé jsou pečlivě vybíráni, ať už se jedná o celozrnné pečivo či maso v bio kvalitě. Nakupuje se pravidelně, aby suroviny byly co nejčerstvější. Žádné substituty, polotovary či umělá dochucovadla. Důležitá je kvalitní chuťová paleta koření, bylinek a šetrný způsob přípravy, které zajišťují, že zdravé jídlo bude také chutnat. Jídelníček je pravidelně aktualizován a zveřejněn na webu.

Proč vsadit na DietFreshMenu?

Správné stravování vyžaduje pravidelný režim alespoň pěti jídel denně, která nám dodají potřebnou energii, ať již toužíme zhubnout nebo si chceme uvědomit, co jíme. Firma DietFreshMenu má pro nás připraveny různé programy, které pokrývají energetický příjem od 5 000 do 10 000 kJ denně, a to jak pro ženy, tak pro muže. Pokud si vyberete celodenní program, získáte jistotu, že konzumujete to, co opravdu potřebujete, aniž byste museli řešit nákupy a vaření. Nicméně není nutné začínat hned se všemi jídly. Můžete si vyzkoušet například pouze jedno jídlo, a to ve formě snídaně, svačiny, oběda, odpolední svačiny či večeře. Na druhou stranu, když si objednáte kompletní jídelníček na den, můžete být jistí, že jíte kvalitně a pohodlně.

Zdraví